Nieuws en innovaties

Bedrijfsbezoek netwerkclub Inspiranza >

11 mei 2017

Netwerkclub Inspiranza bracht op 5 mei in alle vroegte een bezoek aan ons bedrijf. Ook om 7.00 uur sta je bij Beelen Techniek niet voor een gesloten deur. Tijdens een goed verzorgd ontbijt was er een korte voorstelronde. Yvonne Beelen vertelde daarbij over de historie en de huidige status van het bedrijf. Inmiddels zijn er al weer meer dan 20 medewerkers aan het bedrijf verbonden. Een mooie club mensen die het groeiend aantal klanten naar tevredenheid van kwalitatief hoogwaardige metalen en kunststof gefreesde producten voorziet. Omdat de lat intern hoger wordt gelegd dan de eisen van de klant zijn er richting de klant vrijwel geen faalkosten. De Inspiranza leden waren zichtbaar onder de indruk van de innovatieve oplossingen die intern zijn bedacht en uitgevoerd. De unieke wisselaar voor 501 frezen en de geheel intern ontwikkelde producthandelingscel met volautomatische spoeler voor producten zijn daar mooie voorbeelden van. De meetkamer met klimaatbeheersing liet zien hoe belangrijk ‘meten is weten’ voor Beelen is.

Het kwam ter sprake dat het voor metaalbedrijven niet mee valt om personeel te vinden. Omdat Inspiranza werkt op basis van delen en leren werd daarom een interessante vraag besproken: ‘Hoe kan Beelen Techniek personeel vinden dat, met dezelfde passie voor frezen als wij, oplossingen wil bedenken en daarnaast ook handig is met CNC-machines?’ Netwerkclub Inspiranza is gewend om te klankborden en adviezen uit te wisselen. Dus werd na de rondleiding gebrainstormd hoe een innovatief bedrijf als Beelen Techniek aan nieuwe gemotiveerde werknemers zou kunnen komen. Alle aanwezigen hadden zo hun inbreng. En die inbreng is voor ons een mooie start om leerlingen te werven die intern opgeleid kunnen worden. We gaan daarbij samenwerken met de STODT.

Meer nieuws en innovaties

[et_pb_kkblogext _builder_version=”3.0.94″ kklayout=”left_title_right” thumb_size=”thumbnail” left_top_thumb_size=”et-kk-featured2″ left_meta_thumb_size=”thumbnail” full_thumb_size=”large” include_categories=”4″ show_thumbnail=”on” show_content=”off” show_more=”on” show_author=”off” show_date=”on” show_categories=”off” show_comments=”off” show_pagination=”off” background_layout=”light” limit_art_height=”on” overlay_thumbnail=”on” inc_post_filter=”off” filter_type=”arch_filter” post_types=”post” cat_tmplt=”off” custom_button=”on” button_icon_placement=”right” posts_number=”3″ meta_date=”j M Y” button_text_color=”#770132″ button_border_width=”0″ button_font=”|700|||||||” button_icon=”%%3%%” button_icon_color=”#770132″ button_on_hover=”off” /]