Nieuws en innovaties

Bedrijfsuitje Beelen Techniek 2017 >

31 jan 2017

Een goede werksfeer bij Beelen Techniek vinden we belangrijk. Afgelopen weekend bleek dat we ook in andere omstandigheden meer dan goed met elkaar overweg kunnen. Tijdens het jaarlijkse uitje deden we met onze werknemers en aanhang een weekendje Hengelo aan. Vrijdag 27 januari, eerst inchecken in een fraai hotelletje, daarna lekker uit eten en vervolgens … The Dirty Daddies.
Al drie jaar lang tourt deze band onophoudelijk door de meest diverse uithoeken van het land. The Dirty Daddies bewezen al dat ze diverse festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross en Paaspop volledig in konden pakken. Afgelopen vrijdag zetten ze, in ons bijzijn, Poppodium Metropool in lichterlaaie.

Onze werknemers mochten en konden daar een aardige bijdrage aan leveren. Uiteraard werd er onder het genot van een biertje nog wat nagepraat tot in de vroege uurtjes. Want juist in deze omstandigheden leer je elkaar goed kennen.
Zaterdag konden we na een heerlijk ontbijt tevreden naar het Brabantse. En maandag met nog meer teamgevoel voor onze klanten aan het werk.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer