Nieuws en innovaties

Bedrijfsuitje Beelen Techniek 2017 >

31 jan 2017

Een goede werksfeer bij Beelen Techniek vinden we belangrijk. Afgelopen weekend bleek dat we ook in andere omstandigheden meer dan goed met elkaar overweg kunnen. Tijdens het jaarlijkse uitje deden we met onze werknemers en aanhang een weekendje Hengelo aan. Vrijdag 27 januari, eerst inchecken in een fraai hotelletje, daarna lekker uit eten en vervolgens … The Dirty Daddies.
Al drie jaar lang tourt deze band onophoudelijk door de meest diverse uithoeken van het land. The Dirty Daddies bewezen al dat ze diverse festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross en Paaspop volledig in konden pakken. Afgelopen vrijdag zetten ze, in ons bijzijn, Poppodium Metropool in lichterlaaie.

Onze werknemers mochten en konden daar een aardige bijdrage aan leveren. Uiteraard werd er onder het genot van een biertje nog wat nagepraat tot in de vroege uurtjes. Want juist in deze omstandigheden leer je elkaar goed kennen.
Zaterdag konden we na een heerlijk ontbijt tevreden naar het Brabantse. En maandag met nog meer teamgevoel voor onze klanten aan het werk.

Meer nieuws en innovaties

Tip om efficiënter te werken in meetkamer

Een meettechnicus verplaatst zich van meettafel naar beeldscherm. De beeldschermen en computers staan vaak op een bureau of bijzettafel. Je moet wat. De tijd en energie die dat kost kan beter besteed kon worden.

Lees meer

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer