Nieuws en innovaties

Iets voor jou: Leren door doen >

25 jun 2017

Wij zoeken een leerling-frezer die een BBL opleiding (beroepsbegeleidende leerweg) bij ons wil volgen via de STODT. De STODT helpt Beelen techniek met het intern opleiden van medewerkers. Je werkt en leert dus tegelijkertijd. De opleiding bestaat uit CNC verspaning op niveau 3, 4 en HBO. Je krijgt een gestructureerd lesprogramma met lesmateriaal dat aan sluit op de maakindustrie in Nederland. De STODT beschikt over ervaren vakdocenten die het talent hebben om hun kennis ook over te brengen.
Enkele voordelen:
◦ Veel praktijk op moderne CNC machines
◦ Lessen zijn ontwikkeld en verzorgd door vakspecialisten
◦ Gereedschappen voor alle deelnemers
◦ Bij voldoende resultaat diploma ROC en STODT certificaat

Zou jij graag werken en leren willen combineren?
Dan is een BBL opleiding iets voor jou. Je gaat daarbij één dag in de week naar school. Daarnaast werk je 4 dagen in de week bij ons bedrijf. Dus de theorie die je op school krijgt kun je gelijk toepassen in de praktijk. Het andere voordeel is, dat je al veel eerder begint met sparen In de 4 jaar die je anders op school had gezeten, kun je nu al een mooi bedrag kunnen sparen.

Leren en werken tegelijk
Beelen techniek is een erkent leerbedrijf. Een erkend leerbedrijf voldoet aan de kwaliteitscriteria en eisen van een brancheorganisatie. Een voorbeeld van een eis is dat er goede begeleiding is bij je leerbedrijf. Dit zorgt ervoor dat de begeleiding jou kan voorzien van de kennis en vaardigheden die je moet beheersen bij het volgen van een BBL opleiding.

Bekijk ook ons filmpje

Meer nieuws en innovaties

[et_pb_kkblogext _builder_version=”3.0.94″ kklayout=”left_title_right” thumb_size=”thumbnail” left_top_thumb_size=”et-kk-featured2″ left_meta_thumb_size=”thumbnail” full_thumb_size=”large” include_categories=”4″ show_thumbnail=”on” show_content=”off” show_more=”on” show_author=”off” show_date=”on” show_categories=”off” show_comments=”off” show_pagination=”off” background_layout=”light” limit_art_height=”on” overlay_thumbnail=”on” inc_post_filter=”off” filter_type=”arch_filter” post_types=”post” cat_tmplt=”off” custom_button=”on” button_icon_placement=”right” posts_number=”3″ meta_date=”j M Y” button_text_color=”#770132″ button_border_width=”0″ button_font=”|700|||||||” button_icon=”%%3%%” button_icon_color=”#770132″ button_on_hover=”off” /]