Nieuws en innovaties

Milieubewust verjaardagskado >

31 mrt 2017

Beelen houdt van een positieve instelling en oplossingen bedenken. Het bedenken van het jaarlijkse verjaardagskado heeft ons weer uitgedaagd. We hebben een kado gevonden waar we ons helemaal in kunnen vinden.
Tot nu toe hadden we Pet-flessen water klaar staan voor onze werknemers. Per dag werden er een behoorlijk aantal flesjes gebruikt. Voor de kosten hoef je zo’n Pet-fles water niet te laten. Zeer betaalbaar, zeker als je dit per pallet inkoopt. Iedereen weet wel dat zo’n lage prijs alleen maar kan omdat de nadelen voor het milieu niet in de prijs verwerkt zitten. En als je weet dat voor de productie van 1 plastic flesje is 1 liter water en 1 liter olie nodig en wereldwijd slechts 1% van dit plastic gerecycled wordt dan smaakt het water toch anders.

Zoals gezegd houdt Beelen Techniek van zoeken naar een oplossing. Yvonne kwam op leuk en effectief idee. De Dopper.
Iedere werknemer krijgt dit jaar zijn eigen fles die uiteraard is voorzien van ons logo. In combinatie met een fraai kleurtje heeft iedere werknemer zijn unieke fles.
Neem ons idee gerust over. Ook geïnteresseerd? Kijk op dopper.com

Meer nieuws en innovaties

Tip om efficiënter te werken in meetkamer

Een meettechnicus verplaatst zich van meettafel naar beeldscherm. De beeldschermen en computers staan vaak op een bureau of bijzettafel. Je moet wat. De tijd en energie die dat kost kan beter besteed kon worden.

Lees meer

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer