Nieuws en innovaties

Nieuw ingerichte vergaderruimte >

6 okt 2016

Beelen techniek is altijd nieuwsgierig welke technische vragen er bij andere bedrijven blijven liggen. Vooral op het gebied van freeswerk of zaken die daaraan zijn gerelateerd. Om oplossingen te bedenken voor onze klanten willen we graag in overleg.
Dat doen we liever niet tussen alle hectiek op de werkvloer, maar in een rustige en prettige omgeving

Want vaak kom je met rustig overleggen en nadenken tot de beste oplossingen. Onze nieuwe ingerichte vergaderruimte staat daarom tot ieders beschikking. Heeft u een vraag over een gefreesd werkstuk en bent u geïnteresseerd in onze oplossing?
Beelen Techniek bedenkt oplossingen waar nog niemand aan heeft gedacht.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer