Nieuws en innovaties

Nieuwe freesmachine wordt geautomatiseerd >

29 apr 2014

Na een reis van 4 weken van Japan naar Nederland, komt onze nieuwe Mazak freesmachine type FJV 250-2 op 16 mei de haven binnen. Nadat deze 4-assige machine tijdelijk uit productie is geweest, heeft Mazak besloten de productie opnieuw op te starten vanwege de grote vraag naar nauwkeurige machines.

En nauwkeurig werken is een van de belangrijkste facetten van onze werkwijze. Naast uitbreiding van de productiecapaciteit maken we ook een efficiencyslag.
Door de machine te combineren met een robot kan deze in de avonduren doordraaien, waardoor onze prijzen zeer concurrerend blijven.

Meer nieuws en innovaties

Tip om efficiënter te werken in meetkamer

Een meettechnicus verplaatst zich van meettafel naar beeldscherm. De beeldschermen en computers staan vaak op een bureau of bijzettafel. Je moet wat. De tijd en energie die dat kost kan beter besteed kon worden.

Lees meer

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer