Nieuws en innovaties

Nieuwe huisstijl >

1 jul 2014

Als je je bedrijf op een andere manier wil presenteren ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Samen met bedrijfs- en marketingadviseur Annemiek Adams hebben we onderzocht waar onze sterke kanten liggen en op welke punten we ons bedrijf verder willen ontwikkelen.

Nu is het de taak van ons reclamebureau Communikoffie om dit strategisch plan om te zetten in bijpassende beelden. Zij hebben veel ervaring met de technische industrie, en de eerste beelden waren meteen raak. Nu gaan we hard aan de slag met het realiseren van onze nieuwe website. We houden u op de hoogte!

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer