Klanten over Beelen

Complexe werkstukken

Complexe werkstukken, een hoge kwaliteit en een grote flexibiliteit, dat zijn de kenmerken van Beelen. Het bedrijf heeft haar productieproces zo ingericht dat we naar wens enkele stuks al op korte termijn kunnen krijgen en de rest later. Dat hebben wij bij andere bedrijven nog nooit meegemaakt. Ze denken als partners. De samenwerking tussen Tractive Suspension en Beelen Techniek verloopt uitstekend.”

LangenGroup
“Beelen Techniek vanaf het eerste uur”

Vanaf het moment dat Jan zijn handgeschreven “advertentie” bij Langenpac in de bus deponeerde was onze interesse gewekt. Langenpac werd vanaf het eerste uur klant bij Beelen techniek. En klant voelt Langenpac zich nog steeds. In de loop der jaren is de samenwerking tussen Beelen Techniek en Langenpac steeds verder uitgebouwd. Beelen levert aan Langenpac een belangrijk deel van het vaak kritische seriematige werk, alsmede een aantal zeer complexe producten welke wij in onze verpakkingsmachines toepassen.
De verhouding tussen de uitstekende (en stabiele) kwaliteit en de prijs is bij Beelen Techniek altijd erg goed gebleven ondanks de groei die Beelen zelf ook heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Langenpac hoopt dat de prettige samenwerking zoals deze nu wordt ervaren nog vele jaren mag blijven voortduren.

Multinational
“Zorgvuldigheid, orde en netheid”

“Ik heb een warm gevoel bij jullie bedrijf en steek dit in de wandelgang niet onder stoelen of banken. Het vakmanschap van Jan en zijn medewerkers en de grote passie voor het vak spreken mij erg aan. Daarnaast zie ik een zorgvuldigheid, orde en netheid waarvan ik zou willen dat we dit binnen ons bedrijf kunnen adopteren. Ik ervaar de samenwerking als prettig en constructief. Onze relatie is wat mij betreft groeiende en positief te noemen.”

Mechanical Parts Brabant
“Wat opvalt is de kwaliteit van de producten”

“Wij werken al meer dan 15 jaar samen met Beelen Techniek. Zij produceren diverse onderdelen voor verschillende industrieën voor ons. Wat opvalt is de kwaliteit van de producten, die is gewoon goed. Ze zijn servicegericht en indien nodig is het ook mogelijk om een korte doorlooptijd te krijgen.”

KMWE, Eindhoven
“Beelen is sterk in kunststof, staal en titanium”

“Beelen techniek is een betrouwbare leverancier met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor ons zijn ze vooral sterk in kunststof, staal en titanium. Levertijden worden goed gehaald. Voordeel is dat je meteen met Jan en Yvonne te maken krijgt bij aanvragen, levertijden en technische vragen. Zo kunnen we snel schakelen.”

Klant in de machinebouw en medische industrie
“Beelen kan concurreren met lagelonenlanden”

“Beelen Techniek produceert al enkele jaren series tot 50 stuks aluminium onderdelen voor onze klanten in de medische industrie. De onderdelen worden op steekproef voorzien van een meetrapport. Samen hebben we een product ontwikkeld met een hoge kwaliteit tegen een gezonde kostprijs. Dat is vooral te danken aan de hoge mate van automatisering, waaronder robotbelading. Al met al kan Beelen Techniek goed concurreren met de lagelonenlanden.”

Meer weten over onze specialisten?