Roundmen

Leren door doen

Roundmen bedrijven bieden jong technisch talent met Mavo+ niveau een mooie toekomst d.m.v. de combinatie werken en leren. Bij ons werk je in een technisch uitdagende omgeving. Wij betalen bovendien de opleiding die je naast je werk volgt. Je start daarbij met een opleiding op MBO niveau en kunt doorgroeien naar een opleiding op HBO niveau.

Je produceert cruciale onderdelen
Attractieparken, de voedingsmiddelenindustrie, de chipindustrie, chirurgische hulmiddelenindustrie en de auto-industrie, het zijn allemaal afnemers van de producten van verspaningsbedrijven in de grensregio Brabant, Gelderland en Limburg. Wij maken cruciale onderdelen voor industrieën in heel Europa. De productie vergt precisie en dus gaat veel computergestuurd.

Kennis van verspanen en CNC-frezen
In onze regio is veel kennis van verspanen en CNC-frezen geconcentreerd. Compacte bedrijven met korte lijnen. Ieder met eigen specialismen en graad van automatisering in het werken met metaal, staal, RVS, messing, koper, brons en kunststof.

Techniek en programmeren
Verspaning van metaal of kunststof heeft vooral te maken met computers, logisch denken, programmeren en techniek. Was jij vroeger al gek van Lego en Knexx en hou je van gamen? Misschien is een toekomst in de verspaningsindustrie dan iets voor jou. Wij vallen niet over een taalfout, maar worden enthousiast van technisch talent en van mensen die de logica van programmeren begrijpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons vandaag nog en geef je op voor één van onze meeloopdagen.