Nieuws en innovaties

Versterking van ons freesteam >

11 nov 2016

Sinds 1 september is ons technische team versterkt met een nieuwe collega. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij een metaalbedrijf in Boxmeer was Alexander toe aan een nieuwe uitdaging. En dan zit je goed bij Beelen Techniek want uitdagingen zijn er bij ons voldoende! Alexander is Edgcam programmeur en CNC Frezer. Op dit moment maakt hij kennis met onze Mazak CNC-machines en het dagelijks reilen en zeilen op onze werkvloer.

Met een brede kennis over de hoogwaardige producten die ons freesbedrijf maakt, verwachten we dat Alexender ons op termijn goed gaat ondersteunen als Edgecam programmeur. In de eerste weken heeft Alexander zich al meerdere malen bewezen en lijkt hij een prima aanvulling op ons team.

Meer nieuws en innovaties

Tip om efficiënter te werken in meetkamer

Een meettechnicus verplaatst zich van meettafel naar beeldscherm. De beeldschermen en computers staan vaak op een bureau of bijzettafel. Je moet wat. De tijd en energie die dat kost kan beter besteed kon worden.

Lees meer

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer