Nieuws en innovaties

Werkbezoek naar Mazak in Japan >

19 nov 2015

Machinebouwer Mazak heeft Jan en Stijn Beelen uitgenodigd om van 28 november tot 5 december de fabrieken in de Japan te bezoeken. De vijf fabrieken van Yamazaki Mazak liggen in de omgeving van de stad Nagoya. Een tiental Nederlandse vakmensen zullen daar een interessante rondleiding krijgen. Mazak belooft een tour waarbij de technici kunnen genieten van de laatste nieuwtjes op het gebied van machine gereedschappen en fabricage.

Maar naast alle technische verhalen zal een Japanse sightseeing tour met onder andere een bezoek aan een hot-spring en een Japanse thee ceremonie niet ontbreken. ’s Avonds zal er (onder het genot van geroemde Japanse drankjes) ongetwijfeld gepraat worden over het reduceren van productietijden en verbeteringen van productieprocessen.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer