Nieuws en innovaties

Beelen Techniek naar ‘vrienden van Amstel LIVE!’ >

4 feb 2014

Op 25 januari 2014 hebben wij ons met het hele team laten verwennen met een VIP arrangement bij De Vrienden van Amstel LIVE!

Het was een geweldige avond, met optredens van o.a. Guus Meeuwis, The Opposites, Nick & Simon, Miss Montreal en vele anderen.
Wil je volgend jaar ook mee met ons bedrijfsuitje? Kijk dan bij onze vacatures!

Meer nieuws en innovaties

Nieuwe medewerker

Chayenne is onze nieuwe medewerker/leerling. Een vrolijke dame die van aanpakken weet. We vinden het erg leuk dat er een vrouw aan ons team wordt toegevoegd. Chayenne gaat aankomend 2 jaar de...

Lees meer

Geslaagd voor HBO bedrijfskunde

We mogen Patrick en Luc feliciteren! Ze hebben bij de Stodt de HBO module technische bedrijfskunde met goed gevolg afgelegd. Er kwamen veel interne onderwerpen aan bod zoals bedrijfskundige processen, systeemdenken, lean procesverbetering en risicobeheersing.

Lees meer

Nieuwe opleiding Technische bedrijfskunde

Patrick Louvet (40) begon zijn werkende leven als onderhoudsmonteur op onder andere baggerschepen. Intussen is hij 18 jaar actief in de verspanende industrie. Op de foto de eerste groep deelnemers aan de opleiding Technische bedrijfskunde voor de Maakindustrie. Tweede van links is Patrick Louvet van Beelen Techniek.

Lees meer