Nieuws en innovaties

Funktieprofielen door OOM >

28 feb 2015

OOM is een organisatie die onder de Metaalunie valt. Zij faciliteren metaalbedrijven met het maken van funktieprofielen met het programma Skills Manager. De funktieprofielen worden gebruikt bij het aannemen van personeel en bij beoordelings en funktioneringsgesprekken. Over deze kwaliteitsverbetering van het bedrijf wordt een artikel in het OOM journaal geschreven.

OOM wil hoger en beter opgeleid personeel in de metaalbewerking, meer instroom van vakmensen en een aantrekkelijker imago van de sector. OOM wil daarmee dat bedrijven en werknemers beter voorbereid zijn op nieuwe ontwikkelingen en veranderende omstandigheden in de economie en op de (arbeids)markt.

Meer nieuws en innovaties

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer