Nieuws en innovaties

Led verlichting tuinkassen >

1 okt 2017

Door gebruik te maken van Led-verlichting in tuinkassen kunnen telers hun energieverbruik verminderen. In samenwerking met onze klant hebben we bepaalde delen van de Led-verlichting voor tuinkassen ontwikkeld en gefreesd. Omdat in kassen met grote aantallen verlichting wordt gewerkt moeten we een een behoorlijk aantal producten frezen.
Het is voor ons freesbedrijf een uitdaging om ook een grotere serie gefreesde producten te leveren dan we gewend zijn. Bij deze eerste lichting gaat het om 4000 behuizingen en de koelelementen.

Om deze koelelementen volledig te ontdoen van spanen worden de producten door onze medewerkers handmatig schoongemaakt en getrommeld in een machine.
Om dit voor elkaar te krijgen zijn extra jeugdige krachten ingezet. Op deze manier krijgen deze jonge werknemers direct een kijkje in de keuken van ons freesbedrijf in Katwijk.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer