Nieuws en innovaties

Led verlichting tuinkassen >

1 okt 2017

Door gebruik te maken van Led-verlichting in tuinkassen kunnen telers hun energieverbruik verminderen. In samenwerking met onze klant hebben we bepaalde delen van de Led-verlichting voor tuinkassen ontwikkeld en gefreesd. Omdat in kassen met grote aantallen verlichting wordt gewerkt moeten we een een behoorlijk aantal producten frezen.
Het is voor ons freesbedrijf een uitdaging om ook een grotere serie gefreesde producten te leveren dan we gewend zijn. Bij deze eerste lichting gaat het om 4000 behuizingen en de koelelementen.

Om deze koelelementen volledig te ontdoen van spanen worden de producten door onze medewerkers handmatig schoongemaakt en getrommeld in een machine.
Om dit voor elkaar te krijgen zijn extra jeugdige krachten ingezet. Op deze manier krijgen deze jonge werknemers direct een kijkje in de keuken van ons freesbedrijf in Katwijk.

Meer nieuws en innovaties

Nieuwe medewerker

Chayenne is onze nieuwe medewerker/leerling. Een vrolijke dame die van aanpakken weet. We vinden het erg leuk dat er een vrouw aan ons team wordt toegevoegd. Chayenne gaat aankomend 2 jaar de...

Lees meer

Geslaagd voor HBO bedrijfskunde

We mogen Patrick en Luc feliciteren! Ze hebben bij de Stodt de HBO module technische bedrijfskunde met goed gevolg afgelegd. Er kwamen veel interne onderwerpen aan bod zoals bedrijfskundige processen, systeemdenken, lean procesverbetering en risicobeheersing.

Lees meer

Nieuwe opleiding Technische bedrijfskunde

Patrick Louvet (40) begon zijn werkende leven als onderhoudsmonteur op onder andere baggerschepen. Intussen is hij 18 jaar actief in de verspanende industrie. Op de foto de eerste groep deelnemers aan de opleiding Technische bedrijfskunde voor de Maakindustrie. Tweede van links is Patrick Louvet van Beelen Techniek.

Lees meer