Nieuws en innovaties

Milieubewust verjaardagskado >

31 mrt 2017

Beelen houdt van een positieve instelling en oplossingen bedenken. Het bedenken van het jaarlijkse verjaardagskado heeft ons weer uitgedaagd. We hebben een kado gevonden waar we ons helemaal in kunnen vinden.
Tot nu toe hadden we Pet-flessen water klaar staan voor onze werknemers. Per dag werden er een behoorlijk aantal flesjes gebruikt. Voor de kosten hoef je zo’n Pet-fles water niet te laten. Zeer betaalbaar, zeker als je dit per pallet inkoopt. Iedereen weet wel dat zo’n lage prijs alleen maar kan omdat de nadelen voor het milieu niet in de prijs verwerkt zitten. En als je weet dat voor de productie van 1 plastic flesje is 1 liter water en 1 liter olie nodig en wereldwijd slechts 1% van dit plastic gerecycled wordt dan smaakt het water toch anders.

Zoals gezegd houdt Beelen Techniek van zoeken naar een oplossing. Yvonne kwam op leuk en effectief idee. De Dopper.
Iedere werknemer krijgt dit jaar zijn eigen fles die uiteraard is voorzien van ons logo. In combinatie met een fraai kleurtje heeft iedere werknemer zijn unieke fles.
Neem ons idee gerust over. Ook geïnteresseerd? Kijk op dopper.com

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer