Nieuws en innovaties

Nieuwe 5-assige Mazak Variaxus in aantocht >

28 sep 2011

In december komt onze nieuwe Mazak Variaxus 5-assige machine. Voor deze machine zijn wij druk bezig om een gereedschappen magazijn te ontwikkelen voor maar liefst 500 gereedschappen. Op deze manier worden de stelkosten gereduceerd. Ook komt er bij deze machine een robot te staan en wordt er ook in eigen huis een rek met 80 pallets en 4 wisselstations ontwikkeld en straks ook zelf geproduceerd.

Innovatie staat bij ons hoog op de prioriteiten lijst, onze visie, je moet zorgen dat je de concurrent een stapje voor bent om te kunnen blijven concurreren. Onbemand produceren is de toekomst!!!

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer