Nieuws en innovaties

Nieuwe 5-assige Mazak Variaxus in aantocht >

28 sep 2011

In december komt onze nieuwe Mazak Variaxus 5-assige machine. Voor deze machine zijn wij druk bezig om een gereedschappen magazijn te ontwikkelen voor maar liefst 500 gereedschappen. Op deze manier worden de stelkosten gereduceerd. Ook komt er bij deze machine een robot te staan en wordt er ook in eigen huis een rek met 80 pallets en 4 wisselstations ontwikkeld en straks ook zelf geproduceerd.

Innovatie staat bij ons hoog op de prioriteiten lijst, onze visie, je moet zorgen dat je de concurrent een stapje voor bent om te kunnen blijven concurreren. Onbemand produceren is de toekomst!!!

Meer nieuws en innovaties

Tip om efficiënter te werken in meetkamer

Een meettechnicus verplaatst zich van meettafel naar beeldscherm. De beeldschermen en computers staan vaak op een bureau of bijzettafel. Je moet wat. De tijd en energie die dat kost kan beter besteed kon worden.

Lees meer

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer