Nieuws en innovaties

Nieuwe freesmachine wordt geautomatiseerd >

29 apr 2014

Na een reis van 4 weken van Japan naar Nederland, komt onze nieuwe Mazak freesmachine type FJV 250-2 op 16 mei de haven binnen. Nadat deze 4-assige machine tijdelijk uit productie is geweest, heeft Mazak besloten de productie opnieuw op te starten vanwege de grote vraag naar nauwkeurige machines.

En nauwkeurig werken is een van de belangrijkste facetten van onze werkwijze. Naast uitbreiding van de productiecapaciteit maken we ook een efficiencyslag.
Door de machine te combineren met een robot kan deze in de avonduren doordraaien, waardoor onze prijzen zeer concurrerend blijven.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer