Nieuws en innovaties

Nieuwe freesmachine wordt geautomatiseerd >

29 apr 2014

Na een reis van 4 weken van Japan naar Nederland, komt onze nieuwe Mazak freesmachine type FJV 250-2 op 16 mei de haven binnen. Nadat deze 4-assige machine tijdelijk uit productie is geweest, heeft Mazak besloten de productie opnieuw op te starten vanwege de grote vraag naar nauwkeurige machines.

En nauwkeurig werken is een van de belangrijkste facetten van onze werkwijze. Naast uitbreiding van de productiecapaciteit maken we ook een efficiencyslag.
Door de machine te combineren met een robot kan deze in de avonduren doordraaien, waardoor onze prijzen zeer concurrerend blijven.

Meer nieuws en innovaties

Nieuwe medewerker

Chayenne is onze nieuwe medewerker/leerling. Een vrolijke dame die van aanpakken weet. We vinden het erg leuk dat er een vrouw aan ons team wordt toegevoegd. Chayenne gaat aankomend 2 jaar de...

Lees meer

Geslaagd voor HBO bedrijfskunde

We mogen Patrick en Luc feliciteren! Ze hebben bij de Stodt de HBO module technische bedrijfskunde met goed gevolg afgelegd. Er kwamen veel interne onderwerpen aan bod zoals bedrijfskundige processen, systeemdenken, lean procesverbetering en risicobeheersing.

Lees meer

Nieuwe opleiding Technische bedrijfskunde

Patrick Louvet (40) begon zijn werkende leven als onderhoudsmonteur op onder andere baggerschepen. Intussen is hij 18 jaar actief in de verspanende industrie. Op de foto de eerste groep deelnemers aan de opleiding Technische bedrijfskunde voor de Maakindustrie. Tweede van links is Patrick Louvet van Beelen Techniek.

Lees meer