Nieuws en innovaties

Nieuwe huisstijl >

1 jul 2014

Als je je bedrijf op een andere manier wil presenteren ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Samen met bedrijfs- en marketingadviseur Annemiek Adams hebben we onderzocht waar onze sterke kanten liggen en op welke punten we ons bedrijf verder willen ontwikkelen.

Nu is het de taak van ons reclamebureau Communikoffie om dit strategisch plan om te zetten in bijpassende beelden. Zij hebben veel ervaring met de technische industrie, en de eerste beelden waren meteen raak. Nu gaan we hard aan de slag met het realiseren van onze nieuwe website. We houden u op de hoogte!

Meer nieuws en innovaties

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer