Nieuws en innovaties

Nieuwe magazijnmedewerker >

12 nov 2017

Als u door ons magazijn loopt is de kans groot dat u een energieke, gedreven jongeman tegenkomt. Dat is Luc. Een week of zeven geleden is Luc ons team komen versterken als medewerker magazijn. Het lijkt erop dat de werkzaamheden in het magazijn prima bij Luc passen. Hij heeft zichtbaar plezier in zijn werk en deelt zijn dag zelf in. Luc is verantwoordelijk voor het trommelen, ultrasoon reinigen, het indraaien van inserts en hij verpakt onze gefreesde producten.

In deze periode leert Luc het zagen van metaal en kunststoffen. Gaande weg wordt hij de all-round magazijnman die we in hem zien. Als je geïnteresseerd bent in het vak frezen en van elkaar wilt leren sluit dat goed aan op de bedrijfscultuur van Beelen Techniek. Luc past met zijn inzet, logisch denken en positieve karakter dan ook prima tussen de andere professionals van Beelen Techniek. We hebben dan ook veel vertrouwen dat we een mooie samenwerking en toekomst tegemoet gaan.

Meer nieuws en innovaties

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer