Nieuws en innovaties

Sneller werken met Spiratron 2 >

27 feb 2014

Nu de tweede Spiratron is aangeschaft kan er een stuk sneller gewerkt worden”, aldus Patrick, specialist afbramen. Deze extra ‘rondvibrator’ zorgt ervoor dat er twee materialen tegelijkertijd bewerkt kunnen worden.
“Op de ene machine bewerken we aluminium producten met kunststof chips, op de andere machine RVS en staal producten met keramische chips.

Door deze betere afstemming van materiaal op de te bewerken producten kunnen we nog betere kwaliteit leveren aan onze klanten.
En daar zijn wij trots op!”

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer