Nieuws en innovaties

Sponsoring voetbalclub Estria >

12 okt 2015

Beelen Techniek heeft voor het komend seizoen nieuwe sponsorafspraken gemaakt met voetbalvereniging SV Estria uit Escharen. Het is een mooi moment om de bestaande reclameborden achter het doel en langs het veld te vernieuwen en te voorzien van de nieuwe huisstijl. Beelen Techniek sponsort de Escharense voetbalclub graag omdat de kenmerken “sportiviteit” en “respect voor elkaar” hier hoog in het vaandel staan.

Deze kenmerken sluiten dan ook naadloos aan op de werkwijze en visie van Beelen Techniek.  We verwachten dat de club nog lang zorg draagt om een sociale omgeving te bieden en dat iedereen met plezier zijn of haar hobby kan uitoefenen. Daar helpen we graag aan mee.

Meer nieuws en innovaties

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer