Nieuws en innovaties

Sponsoring voetbalclub Estria >

12 okt 2015

Beelen Techniek heeft voor het komend seizoen nieuwe sponsorafspraken gemaakt met voetbalvereniging SV Estria uit Escharen. Het is een mooi moment om de bestaande reclameborden achter het doel en langs het veld te vernieuwen en te voorzien van de nieuwe huisstijl. Beelen Techniek sponsort de Escharense voetbalclub graag omdat de kenmerken “sportiviteit” en “respect voor elkaar” hier hoog in het vaandel staan.

Deze kenmerken sluiten dan ook naadloos aan op de werkwijze en visie van Beelen Techniek.  We verwachten dat de club nog lang zorg draagt om een sociale omgeving te bieden en dat iedereen met plezier zijn of haar hobby kan uitoefenen. Daar helpen we graag aan mee.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer