Nieuws en innovaties

Tool24 Smartline voorraadbeheer >

27 okt 2014

Snel, modulair en handig; dat zijn de voordelen van ons nieuwe voorraadbeheersysteem ‘Garant Tool24 Smartline’. Met dit systeem worden verspanende gereedschappen overzichtelijk opgeborgen. Het digitale deel houdt de voorraden bij en kan automatisch gereedschappen bijbestellen. “Het is een prachtig opbergsysteem.

Het indelingsmateriaal was niet naar onze wens dus hebben we hiervoor een passende oplossing bedacht en gemaakt. Dat past echt bij Beelen Techniek. We passen de standaard aan aan onze wensen” zegt Patrick, CNC-frezer.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer