Nieuws en innovaties

Uitbreiding team Beelen >

23 jun 2015

Het was even zoeken maar we hebben ze gevonden. Koos en Dirk gaan ons team van specialisten versterken. Koos is een echte allrounder en is met zijn wiskundig inzicht breed inzetbaar. Hij gaat meewerken met het verspanen van metaal/kunststof en assisteren in het magazijn.

Dirk (rechts) liep als kind al mee aan de hand van zijn vader, die ook in de techniek werkt. Hij heeft kennis van elektrotechniek, werktuigbouw en heeft veel technische tekeningen gemaakt. Dirk treedt in dienst als medewerker meetkamer en is met enthousiasme aan de interne opleiding begonnen.

Meer nieuws en innovaties

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer