Nieuws en innovaties

Verbetering werkklimaat >

9 feb 2016

We zeggen het niet vaak hardop maar we zijn trots op ons gemotiveerde team en ons prachtige machinepark. Om de kwaliteit op een nog hoger niveau te krijgen hebben we het klimaat in onze productiehal stabieler laten maken. Grote blauwe filters van de Colt Coolstream installatie zorgen sinds begin dit jaar voor prettige en energiezuinige ventilatie en koeling. De ruimtecondities worden op twee punten gemeten zodat de installatie optimaal reageert op de klimaatomstandigheden in onze hal.

Door deze klimaatverbetering kunnen de machines nog nauwkeuriger presteren en werken de mensen prettiger in een veiligere omgeving. Om onze klanten het beste product te leveren doen we er bij Beelen Techniek alles aan om het beste te halen uit onze werknemers en hun machines. Iedere dag weer met veel enthousiasme.

Meer nieuws en innovaties

Tip om efficiënter te werken in meetkamer

Een meettechnicus verplaatst zich van meettafel naar beeldscherm. De beeldschermen en computers staan vaak op een bureau of bijzettafel. Je moet wat. De tijd en energie die dat kost kan beter besteed kon worden.

Lees meer

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer