Nieuws en innovaties

Verbetering werkklimaat >

9 feb 2016

We zeggen het niet vaak hardop maar we zijn trots op ons gemotiveerde team en ons prachtige machinepark. Om de kwaliteit op een nog hoger niveau te krijgen hebben we het klimaat in onze productiehal stabieler laten maken. Grote blauwe filters van de Colt Coolstream installatie zorgen sinds begin dit jaar voor prettige en energiezuinige ventilatie en koeling. De ruimtecondities worden op twee punten gemeten zodat de installatie optimaal reageert op de klimaatomstandigheden in onze hal.

Door deze klimaatverbetering kunnen de machines nog nauwkeuriger presteren en werken de mensen prettiger in een veiligere omgeving. Om onze klanten het beste product te leveren doen we er bij Beelen Techniek alles aan om het beste te halen uit onze werknemers en hun machines. Iedere dag weer met veel enthousiasme.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer