Nieuws en innovaties

Versterking van ons freesteam >

11 nov 2016

Sinds 1 september is ons technische team versterkt met een nieuwe collega. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij een metaalbedrijf in Boxmeer was Alexander toe aan een nieuwe uitdaging. En dan zit je goed bij Beelen Techniek want uitdagingen zijn er bij ons voldoende! Alexander is Edgcam programmeur en CNC Frezer. Op dit moment maakt hij kennis met onze Mazak CNC-machines en het dagelijks reilen en zeilen op onze werkvloer.

Met een brede kennis over de hoogwaardige producten die ons freesbedrijf maakt, verwachten we dat Alexender ons op termijn goed gaat ondersteunen als Edgecam programmeur. In de eerste weken heeft Alexander zich al meerdere malen bewezen en lijkt hij een prima aanvulling op ons team.

Meer nieuws en innovaties

Meer mogelijkheden door laser graveermachine

Steeds vaker kwam de vraag of we onze producten konden voorzien van tekeningnummers, productienummers of een markering. Begrijpelijk want laseren geeft een visuele meerwaarde en herkenning om gefreesde producten te upgraden.

Lees meer

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer