Nieuws en innovaties

Versterking van ons freesteam >

11 nov 2016

Sinds 1 september is ons technische team versterkt met een nieuwe collega. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij een metaalbedrijf in Boxmeer was Alexander toe aan een nieuwe uitdaging. En dan zit je goed bij Beelen Techniek want uitdagingen zijn er bij ons voldoende! Alexander is Edgcam programmeur en CNC Frezer. Op dit moment maakt hij kennis met onze Mazak CNC-machines en het dagelijks reilen en zeilen op onze werkvloer.

Met een brede kennis over de hoogwaardige producten die ons freesbedrijf maakt, verwachten we dat Alexender ons op termijn goed gaat ondersteunen als Edgecam programmeur. In de eerste weken heeft Alexander zich al meerdere malen bewezen en lijkt hij een prima aanvulling op ons team.

Meer nieuws en innovaties

Beelen viert jubileum samen met Vekoma! 

Vekoma maakte in1926 al machines en sinds 2001 is Vekoma een bekende attractiebouwer van onder andere achtbanen. Beelen Techniek is toeleverancier voor hoogwaardige producten die in deze attracties gebruikt worden.

Lees meer

Nieuwe software: Powermill

Naast Eddgecam hebben we nu ook de software van PowerMill tot onze beschikking. Met deze geavanceerde high-speed en 5-assige CAM-software kunnen we het maximale uit onze machines halen. De...

Lees meer

Jan trakteert!

Beelen Techniek houdt van een andere oplossingen dan gebruikelijk. Vanwege zijn verjaardag trakteerde Jan daarom niet op taart. Hij liet een frietkar komen waar de medewerkers een lekkere verse...

Lees meer