Over Beelen

Vakmanschap met een persoonlijk tintje

Ons bedrijf, dat zijn onze werknemers. Zij staan garant voor vakmanschap met een persoonlijk tintje. We zijn op ons best als het gaat om kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit in CNC frezen. Juist omdat we ons toeleggen op diversiteit en producten in kleine series zijn we in staat om snel en betrouwbaar te leveren. Dat gaat altijd in goed overleg met onze klanten, voornamelijk bedrijven in de voedingsindustrie, machinebouw, apparatenbouw en de medische industrie.

Innovatief in complexe vraagstukken

Beelen Techniek staat u met raad en daad terzijde en bedenkt innovatieve oplossingen voor complexe fabricageprocessen. Het eindproduct is altijd van hoge kwaliteit, ook bij de nauwste toleranties. Ons machinepark is voor een groot deel geautomatiseerd en bestaat uitsluitend uit Mazak CNC bewerkingscentra. Innovatie hoort bij onze visie. Zo zijn we steeds bezig om onze productie steeds verder te automatiseren.

Al sinds 1998 betrokken bij het werk en de klanten

Beelen Techniek bestaat al weer sinds 1998. Jan en Yvonne Beelen zagen hun bedrijf in Overasselt al snel uit zijn jasje groeien en besloten in 2004 naar het huidige pand in Cuijk te verhuizen. Alle medewerkers hebben ieder hun specifieke vaardigheden, voelen een grote betrokkenheid bij hun werk en onze klanten.

Persoonsgegevens van klanten

Beelen Techniek gaat op een integere manier om met persoons- en bedrijfsgegevens. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze Privacy- en cookieverklaring

Wat zeggen klanten over Beelen?

Maak kennis met Roundmen

Roundmen bedrijven bieden jong technisch talent met Mavo+ niveau een mooie toekomst d.m.v. de combinatie werken en leren. Wil je  werken en leren tegelijk in een technisch uitdagende omgeving?
Lees meer ->