Werkproces

Eén specialist voor uw product

Eén van onze frezers is verantwoordelijk voor uw complete opdracht; van programmeren en het maken van mallen tot het opspannen en het instellen van de frees-, en meetmachines en de laatste handelingen zoals afbramen. Van ruw materiaal naar eindproduct in één bewerkingsrun; dat is bij voorkeur onze werkwijze. Onze kracht ligt in het efficiënt opspannen van het te bewerken materiaal, zo kunnen we zeer nauwkeurig frezen. Het garandeert kwaliteit, snelheid, een hoog afwerkingsniveau en een gunstige prijs.

Machines, programmeersystemen en geconditioneerde meetkamer

We werken voortdurend aan de automatisering van machines en bedrijfsprocessen. Met het CAD/CAM programmeersysteem voor vijfassig simultaan frezen kunnen wij de meest complexe werkstukken aan. En ook voor onze Mazak machines en Mitutoyo meetmachine programmeren we extern. In een geconditioneerde meetkamer meten onze CNC-frezers zelf het product met ons snelwisselsysteem op de meetmachine, waarbij naar wens een meetrapport wordt geleverd.

Meer weten over onze machines?

Maak kennis met Roundmen

Roundmen bedrijven bieden jong technisch talent met Mavo+ niveau een mooie toekomst d.m.v. de combinatie werken en leren. Wil je  werken en leren tegelijk in een technisch uitdagende omgeving?
Lees meer ->